Staatsbaan 75, 3620 Lanaken, België - Tel +32 89 733000

Volg Ons :
RESERVEREN

Menu

Selecteer uw heerlijke voedselmenu

Menú del Mar

Carpaccio van zalm en tonijn
Victoriabaarsfilet van de grill met groenten
Dessert van de chef

Menú de la Tierra

Carpaccio van ossenhaas
Argentijnse Rumpsteak met saus naar keuze*
Dessert van de chef

*pepersaus, stroganoffsaus, knoflooksaus, champignonsaus, gebakken ui of kruidenboter

De menu’s zijn enkel per tafel te bestellen

Chimichurri

Chimichurri is een saus en marinade en wordt gebruikt bij gegrild vlees in Argentijnse en Uruguayaanse keuken.

Chimichurri is gemaakt van peterselie, gedroogde oregano, basilicum, kervel, knoflook, zout, peper, majoraan, tijm, dille, citroen, uien, paprika, azijn en olijfolie.

De naam zou afkomstig zijn van ‘Jimmy McCurry’, een Ier uit de 19e eeuw die zich inzette voor de Argentijnse onafhankelijksstrijd en die volgens zeggen de eerste was die deze saus zou hebben bereid. Omdat de naam ‘Jimmy McCurry’ moeilijk was uit te spreken door de lokale bevolking werd het verbasterd tot ‘chimichurri’.

Entradas frías

Jamón con Melón

Serranoham met frisse meloen

Cóctel de Camarones

Cocktail van Hollandse garnalen met avocado en romige whiskysaus

Cóctel de Pollo

Gerookte kip met een romige whiskysaus

Carpaccio de Ternera

Carpaccio van ossenhaas met parmezaanse kaas en olijfolie

Ensalada del Jefe

Salade van de Chef

Carpaccio de Salmón y Atún

Carpaccio van gerookte zalm en tonijn met een lichte mayonaise van limoen en koriander

Entradas calientes

Empanadas

Twee gefrituurde pasteitjes, waarvan één met vlees en de ander met maïs

Chorizos Cariolo

Twee gegrilde Argentijnse worstjes

Choclo a las Brasas

Gegrilde maïskolf met kruidenboter

Langostinos al Ajillo

Drie langostines in olie en knoflook

Sopas

Carbonada

Traditionele Argentijnse goulashsoep

Sopa de Verduras

Groentesoep

Churrasqueria

Argentijnse Rumpsteak

te combineren met: Pepersaus, Stroganoffsaus, Knoflooksaus, Champignonsaus, Gebakken ui, Kruidenboter

Plato de la Casa

Ossenhaas & Entrecote

Combinado Mixto

Spareribs, rumpsteak & rib eye

Pechuga de Pollo

In Cajunkruiden gemarineerde kipfilet

Costillas de Cerdo

Spareribs van de chef

Pincho del Jefe

Spies van vier soorten rundvlees met een spies van gegrilde groenten

Surf & Turf

Gegrilde ossenhaas met twee gegrilde langoustines

Carne Parillade Mixta

Het meest complete vleesassortiment geserveerd op een tafelgrill
(prijs is per persoon, minimum 2 personen)
Deze grillgerechten worden geserveerd inclusief frietjes of een gepofte aardappel en salade

Pescados

Langostinos a la Plancha

Zes grote gegrilde garnalen

Atún a la Plancha

Verse Tonijn van de grill

Perca del Nil

Victoriabaarsfilet van de grill met serranoham

Cangrejo a la Plancha

Kreeft van de grill (600gr)
Deze visgerechten worden geserveerd met rijst en salade

Vegetariano

Vegetarische schotel

met een spies van gegrilde groenten, twee empanadas gevuld
met maïs, een gepofte aardappel en gekruide rijst

Para Los Niños

José

Gegrilde kipfilet of spare ribs met frietjes

Carnes Supremas

Wij serveren uitsluitend de beste kwaliteit,
vers Argentijns Aberdeen Angus-vlees, topkwaliteit van de Pampas

Churrasco de Cuadril Bestseller

Argentijnse Rumpsteak
Mals stuk vlees, bijna vetvrij 300 gram

Bife de Chorizo

Argentijnse entrecote
Van buiten met een vetrand, vanbinnen stevig maar mals en vetarm
200 gram/ 300 gram

Bife de Lomo

Argentijnse ossenhaas
Het malste stuk vlees van het rund, zonder vet 200 gram/ 300gram

Bife Ancho

Argentijnse rib eye
Uit het tussenribstuk met het typische ‘vet-oog’, ook wel ‘marbled’
genoemd, zeer mals en smaakvol stuk vlees 250 gram/ 350 gram

Bife Ancho con Hueso

T-bone steak
Entrecote en Ossenhaas verbonden via de lendenwervel 600 gram

Onze steaks worden ‘naturel’ geserveerd, gegrild naar uw keuze:

Rare: in de kern bloederig

Medium: vanbinnen roze, met een stevige bruine korst

Well done: vanbinnen compleet doorgegrild, vanbuiten goed gebruind

U kunt steaks naar keuze combineren met onze bijgerechten

Garniciones

Papas fritas

Steakhouse frieten

Papa Asada

Gepofte aardappel met kruidenboter

Papa Asada con Crema

Gepofte aardappel met zure room

Arroz Criollo

Warme gekruide rijst

Frijoles de Olla

Rode kidneybonen met knoflook

Choclo a las Brasas

Gegrilde maïskolf met kruidenboter

Pincho de Verduras

Spies van gegrilde groenten

Salsas

Pepersaus, Stroganoffsaus, Knoflooksaus, Champignonsaus, Gebakken ui, Kruidenboter

Ensaladas

Ensalada Mixta

Gemengde salade

Ensalada Verde

Groene salade

Ensalada de Tomate

Tomatensalade

Ensalada de Maíz

Maïssalade

Ensalada con Queso

Salade met Feta-kaas

Ensalada Los Argentinos

CHAMPAIN

PAMPLONA DE POLLO $25.50
  • Dandelion greens
  • Mayonnaise
BABY GREENS SALAD RECOMMENDED $40.00
  • Chipotle aioli
  • Dandelion greens
OATMEAL COOKIE $5.95
  • Chipotle aioli
  • Mayonnaise
  • Rocoto cocktail
SMOKED SWORDFISH DIP $27
  • Chinese mustard
  • Chipotle aioli
  • Mayonnaise
JUMBO SHRIMP COCKTAIL $18.50
  • Rocoto cocktail
  • Sauce charred lemon

Aberdeen Angus Beef

Hét absolute top product uit Argentinië, geserveerd bij Los Argentinos!

Bekend als het beste Argentijnse rundvlees. De runderen van het Aberdeen Angus ras worden gefokt in de Argentijnse Pampa’s met volledige vrijheid vanbeweging en onder de beste natuurlijke omstandigheden zonder chemicaliën, krachtvoer of vetmesters.

De runderen groeien op in de beste biologische omstandigheden op 55 miljoen hectare grond in hethart van Argentinië. Schone lucht, helder water, weelderig gras en de uitgestrektheid van de Argentijnsepampa’s. De ecologische omgeving is van cruciaal belang voor de kwaliteit van het vee, welke hand wordt geselecteerd en dus altijd garant staat voor een constante kwaliteit.

Het vlees van de Aberdeen koe is bijzonder mals,aromatisch en smaakvol, plus het is laag in vet en heeft een zeer laag cholesterol gehalte.

Om u optimaal te laten genieten van uw steak, wordt het vlees gegrild op de enige echte originele en traditionele manier: boven een heet houtskoolvuur!

 

Smakelijk eten!