*pepersaus, stroganoffsaus, knoflooksaus, champignonsaus, gebakken ui of kruidenboter
De menu’s zijn enkel per tafel te bestellen
Staatsbaan 75, 3620 Lanaken, België - Tel +32 89 733 000
*pepersaus, stroganoffsaus, knoflooksaus, champignonsaus, gebakken ui of kruidenboter
De menu’s zijn enkel per tafel te bestellen
Chimichurri is zowel een saus als marinade en niet weg te denken bij gegrild vlees in Argentijnse en Uruguayaanse keuken.
Traditionele Chimichurri is gemaakt van peterselie, gedroogde oregano, basilicum, kervel, knoflook, zout, peper, majoraan, tijm, dille, citroen, uien, paprika, azijn en olijfolie.
De naam zou afkomstig zijn van ‘Jimmy McCurry’, een Ier uit de 19e eeuw die zich inzette voor de Argentijnse onafhankelijkheidsstrijd en die volgens zeggen de eerste was die deze saus zou hebben bereid. Omdat de naam ‘Jimmy McCurry’ moeilijk was uit te spreken door de lokale bevolking werd het verbasterd tot ‘chimichurri’.
Wij serveren uitsluitend de beste kwaliteit,
vers Argentijns Aberdeen Angus-vlees, topkwaliteit van de Pampas
Rare: in de kern bloederig
Medium: vanbinnen roze, met een stevige bruine korst
Well done: vanbinnen compleet doorgegrild, vanbuiten goed gebruind
Bekend als het beste Argentijnse rundvlees. De runderen van het Aberdeen Angus ras worden gefokt in de Argentijnse Pampa’s met volledige vrijheid van beweging en onder de beste natuurlijke omstandigheden zonder chemicaliën, krachtvoer of vetmesters.
De runderen groeien op in de beste biologische omstandigheden op 55 miljoen hectare grond in het hart van Argentinië. Schone lucht, helder water, weelderig gras en de uitgestrektheid van de Argentijnse pampa’s. De ecologische omgeving is van cruciaal belang voor de kwaliteit van het vee, welke hand wordt geselecteerd en dus altijd garant staat voor een constante kwaliteit.
Het vlees van de Aberdeen koe is bijzonder mals, aromatisch en smaakvol, plus het is laag in vet en heeft een zeer laag cholesterol gehalte.
Om u optimaal te laten genieten van uw steak, wordt het vlees gegrild op de enige echte originele en traditionele manier: boven een heet houtskoolvuur!
Smakelijk eten!